Bluetooth hangfalak a szabadban

A megfelelő Bluetooth hangfalakkal számos szabadtéri eseményt kihangosíthat. Legyen az napozás a tengerparton, egy nap a városi parkban vagy egy nyári parti a barátokkal. Azonban nem minden hangfal kínál ugyanazokat az előnyöket. Ezenkívül ma már a vezeték nélküli dobozok hatalmas választéka áll rendelkezésre. Annak érdekében, hogy nyomon tudja követni a dolgokat itt, elmondjuk, mire kell figyelnie vásárláskor.

Az akkumulátor élettartama: meddig kell kibírnia a hangfalat?

A legjobb hang hiábavaló, ha a doboz néhány óra után abbahagyja a zenelejátszást. A Bluetooth hangfalak működési ideje nagymértékben függ a beépített akkumulátorok kapacitásától, amelyek kapacitását milliamperórában (mAh) mérik. Egy másik meghatározó tényező, hogy a hangfal mennyi energiát használ fel a zene lejátszására és a vezeték nélküli kapcsolat fenntartására.

Győződjön meg arról, hogy a hangfal legalább a Bluetooth 4.0-t (Low Energy) támogatja-e, az 5.0 verzió támogatása még jobb. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a zeneforrásnak (sok esetben az okostelefonnak) és a doboznak legalább támogatnia kell ezen szabványok egyikét, hogy kihasználhassa azt.

Az Anker, a Sony, a Teufel, az Ultimate Ears és a JBL egyes modelljeinek különösen hosszú az állóképessége. Ha nincs mindig a hangerő a határértéknél, akkor egy jó Bluetooth-hangfal attól több mint tíz órás üzemidőre számíthat. Egyes gyártók 20 óránál hosszabb akkumulátor-élettartamot ígérnek. Ha gyakran szeretne egész nap együtt lenni a hangfallal, figyeljen az ilyen információkra, és inkább használjon egy ilyen modellt.

Könnyen szállítható és / vagy remek hang?

Különösen, ha a szabadban szeretné használni a Bluetooth hangfalat, érdemes egy nagyobb modellt vásárolni, amely gazdag hanggal rendelkezik, és egy kicsit hangosabb is lehet. Kevésbé fogja érezni a basszust, különösen a szabadban történő használat esetén, mint a saját négy falán. Mielőtt a gyártó legnagyobb vezeték nélküli hangfaljához nyúlna, vegye figyelembe azt is, hogy érdemes elhúzni az eszközt. Tehát mielőtt hozzáférne hozzá, alaposabban meg kell vizsgálnia a méreteket.

Egyes modellek szállítási hevedert vagy hurkot is tartalmaznak, ami nagyon praktikus lehet. Rögzítheti egy hátizsákra vagy sátoroszlopra is. Manapság még sok kompakt hangfal is kiváló hangzást kínál, és nagyon hangos lehet. Tehát, ha lehetséges, hallgasson különböző méretű dobozokat, mielőtt megvásárolná.

Természetesen nem mindenkinek kell és nem tehet 200 eurót az asztalra egy kültéri dobozért. Vannak olcsó modellek is, amelyek megfelelhetnek az Ön igényeinek. A JBL mellett például az Anker, a Sony és az UE megfelelő hangfalakat is kínál, amelyek jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkeznek. De meg kell néznie más szerkentyűket is. Különösen, ha Bluetooth-hangfalo keresztül több embernek akar zenélni, a 360 fokos hangzású eszköz számodra hasznos lehet. Ez minden irányban kibocsátja a hangot.

Bluetooth hangfal ideális vízálló és USB töltő porttal

Képzelje el, hogy a lehető legnagyobb Bluetooth-dobozt vásárolja kültéri használatra, és a modul közepén fogy az energia. Nagyon idegesítő lenne, ha a hangfalat csak egy elektromos aljzaton keresztül töltheti fel. Ha viszont a hangfal USB-n keresztül tölt, akkor általában csatlakoztathatja egy árambankhoz - és a zene szünet nélkül folytatódik.

A szélben és az időjárásban való túléléshez a kültéri doboznak víz- és porállónak is kell lennie - ideális esetben ütésállónak is. Tehát akkor sem kell aggódnia a technológia miatt, ha esőzuhany lepi meg. A kültéri doboz egyébként ügyesen kombinálható egy vízálló okosórával, feltéve, hogy okostelefonját csak a fröccsenő víz ellen védik. Tehát gond nélkül vezérelheti a zenét egy kenuban a hordható ruhája segítségével, miközben Android vagy iOS készülékét biztonságosan tárolja vízálló dobozban.

Kommentek
  1. Én